handlingar och konsekvenser Handlingar och konsekvenser.

Jag har alltid försökt vara en människa som ser det goda i folk. Människor får ofta en andra chans hos mig. Även en tredje och fjärde gång ibland.
Men till slut får jag nog.
Nog får jag av människor som mer än gärna snackar skit om andra och målar upp sig själv som någon form av offer. Människor som försöker framstå som Guds bästa barn men som sitter inlåst på anstalt eller i fotboja (inte nödvändigtvis fysiskt) pga. brott mot någon av Sveriges rikes lagar eller mot något av de 10 budorden Mose fick av Gud på berget Sinai beroende på hur man vill lägga fram det. Välj vettja.

Och har ni precis som jag ett hiskeligt humör tänk på: när människor kastar ut bete och väntade på att du ska hugga efter det. 
Säg GLÖM DET! jag är äldre, mer klok och vis. Inte alls lika blåögd som förr. Tredje och fjärde chansen är förbrukad hos mig. 
Bjud på ett tips också. Det är inte samhällets fel att man beter sig åt som svin, det spelar ingen roll hur hård skola du än gått. Det är dina handlingar, dina handlingar som skapar konsekvenserna. Ingen annans. Så fundera på om du kan göra annorlunda så kanske man inte bränner tredje och fjärde chanser någon annan stans.


Lycka till. 

Kommentera här: