sista dagen i juli

På 2018 har nu 7 månader passerat. Det har varit ett fantastiskt år hittills och jag hoppas att det fortsätter så!
Ser fram emot att börja jobba, lite nervös. Tänk om jag inte "kommer in i gänget." Då blir det jobbigt. Men det är spännande iallafall. 13 augusti börjar jag i Degerfors.

Tog ett blodtryck i morse med. Perfekt resultat. 

 
Hur ska jag lyckas fortsätta med såna här siffror när jobbet drar igång? Måste verkligen hitta en rutin för motion... 

På återseende! 

Hälsan

Ja ni som läser här minns ju att doktorn ringde mig under semestern. Han var ju lite orolig för min hälsa.
"ÖKA dosen, dubbel dos och åk till Apoteket och köp en blodtrycksapparat" bla bla bla. "Du behöver motionera men det är inte bra för dina leder att promenera, cykel eller simning är bättre." Okej jag fattar, jag lyssnar lite iallafall. Jag ökade dosen och köpte en apparat. Den kom idag.
Måste väl säga att dubbeldos är nog fantastiskt bra för mig! 

Det där med motionen. Jag fortsätter med mina promenader. Cykla och simma? Ja det kanske kommer men inte nu.
Kost och promenader vill jag fokusera på nu. 1 vecka med kartläggning av kosten och det har resulterat i -1,8 kg. Nu kör jag en vecka till med mensvärk, menskopp och vätskeansamling.

På återseende! 

6 veckor

6 veckor har det nu gått sedan jag blev fru. Vilket år 2018 har varit ändå. 

Sommaren har ju varit oerhört varm, jag har fått en man och vägen dit har ju inte varit spikrak men att det till slut blev så här var väl bra... om 16 dagar börjar mitt nya arbete i Degerfors. Det ser jag fram emot även om jag kommer sakna en del på Djurgår'n.


Jag har tagit omtag nu med vikten efter samtal med doktorn. Har också beställt en blodtrycksapparat på doktorns inrådan. 
Kommer inte göra några större inlägg vecka till vecka om detta men tänkte målvikt 80 kg till en början. I måndags började jag att bokföra ALLT jag petar i mig. 

Önska mig lycka till. ❤❤❤