jobb jobb jobb

Men nu är det helg. Äntligen. I helgen tänkte jag ta en tur till Filipstad. Är ju Oxhälja. Tonåringen är där nu ikväll förstås men jag åker i morgon. Hoppas vädret är med oss.
Jag tänkte också försöka hinna med att lasta kärran med trasig kyl/frys från källaren, den gick sönder under förra veckan. Men för att ens ha en chans att få ut den så behövde vi panta flaskor och burkar.

Så det var det första vi gjorde idag efter jobbet. 


285 kr blev det till sist och då sparade vi en påse eftersom apparaten blev mätt och vi inte orkade vänta på personal.

På återseende.  

Zumba Zumba Zumba Zumba Zumba

Kul. Nu är det igång. Zumban alltså. Jag tycker det är avslappnande och svettigt och så roligt att hela kroppens fläsk får röra sig.

Nu dras ju jag med en fot som inte riktigt vill vara med. Men tejpade den och genomförde passet.
Nu gör det riktigt ont igen men det skiter jag i.


Ja hur går det nu på nya jobbet kanske ni frågar. Jag är inne på vecka tre. Känner mig lost, som att jag inte har koll på något alls... det kanske kommer men jag känner mig lite ensam som ny, känns som att jag stör och är i vägen. Jag hinner inte med något och har tappat drivet... Det är inte några trevliga känslor.
Tid... Tid... Jag hoppas det räcker!

Grafräknare och ond fot.

Foten är ju något bättre än i onsdags eller ja mycket bättre men inte helt bra men jag kan gå på den iallafall.

Idag fick det bli en tripp till Örebro, på inköpslistan stod en ny hårtrimmer och en grafräknare till tonåringen. Han har påbörjat teknikprogrammet och då behöver de ha en sån här. Net on net var billigast med sina 1290 kronor. 
 

Det här är verkligen något jag behöver ta tag i. Snart kommer jag inte in i tvättstugan. Dessutom har kyl/frysen i källaren pajat så den behöver vi köra till tippen men då måste vi få bort all pant.

 

Annars står INGENTING på helgens agenda.

På återseende!