Det är inte så viktigt att livet ser bra ut på Instagram

Åh vad det är svårt. Att försöka vara lite mer öppen med hur man mår.

Tänker varje dag att jag inte tänker bry mig så mycket men så fort jag kommer utanför dörren så blir jag som en leende robot.

Idag tog jag iallafall och klädde på mig och gick ut på en promenad. Den här bilden visar väl egentligen ganska väl hur jag känner mig. Trött och 0 energi. 

Jag tyckte det såg kallt ut så jag klädde mig rejält, det hade verkligen inte behövts så det fick bli en kaffe på soldäck när vi kom hem. 

Mitt mål är promenad 2 timmar i veckan. 2×30 minuter till vardags och 1 h eller 2×30 minuter på helgen. Det borde vara lagom. Just nu handlar det inte så mycket mer än att bara röra på sig.På återseende!

Läkarbesök

Ja vad ska jag säga om dagens besök. Dags för diabeteskontroll och jag visste ju att det inte skulle bli speciellt bra värden. 


Men att alla prover de tagit skulle vara dåliga hade jag inte räknat med. Han jämförde mig med en kockkniv, en kniv som bara arbetar, arbetar och arbetar men som ingen slipar.

Hans råd var att be chefen köpa ett gymkort och tvinga iväg mig på betald arbetstid, det skulle bli billigare än min kommande sjukskrivning.

Dags att försöka stressa ner, ägna en halvtimme åt sig själv då och då. Men hur ska jag orka med mig själv?


Orkar, orkar inte, orkar, orkar inte.


Nåja i morgon är det utklädningsdag på jobbet. Då ska jag klä ut mig till Häxan Surtant 👍 lite kul måste jag ge till ungarna eftersom de ska ha prov 🙃

Jag gör bort mig

Ja det gör jag ju. Vet ju att det är många som läser.


Som idag kom en av mina kollegor som numera jobbar på mellanstadiet och gav mig en kram, frågade hur jag mådde.
Jag kvittrade på som vanligt och svarade bra.
Nja det gick ju inte så bra för frågan om det verkligen stämmer kom ganska fort. Då är det lika bra att släppa rustningen.

I matsalen kom en annan kollega fram och så att jag ser ut att ha det jobbigt och hen läser knappast här. 

Så jag antar att jag ser sliten ut. 

Nåja, jag kör på som vanligt. Dags för utvecklingssamtal också som tar upp tiden. Då behöver jag inte tänka på mig själv.