Gamla bilder

Satt och kollade på sällskapsresan. Den där de är i fjällen och jag minns en tur till Karlstad i mitten på 90-talet.
Jag och en kompis åkte dit och fotade oss i en sån där fotoautomat. Svårt att fatta att 2.5 år efter den här bilden är tagen så blir jag morsa för första gången. 
 
 
Hittade även en bild på mamma tagen 1993, då är hon alltså 30 år och har tre år kvar till hon blir mormor, och 14 år kvar till hon går bort i leukemi.
 
 
Fanns även ett passfoto på farsan, taget 1996. Han ska bli morfar, jag vet inte om han gjorde ett ärligt försök för att få bli en del i vårt liv under den här perioden men han var nykter i ungefär 5 månader under den här perioden. 13 år senare avlider han av ett brustet inre organ. 
 
 
 
Livet... lev nu... i morgon kan det vara försent.
 
På återseende. 
 
/ / Lisa 

Söndag... och söndag

Ibland så är den här bloggappen skitjobbig!!!! "blogg.se har stoppats" och så kastas man ut.

Mycket irriterande.

I morse for 13-åringen iväg till Polen, först till Norge med buss och flyg från Gardemoen till Krakow. I hotellrummet bor han med fyra andra grabbar, jag hoppas att de får nog med sömn 😨


Tog en liten loppisrunda i förmiddags och fyndade ett djävulens påfund pussel. Jag har ungefär 0 tålamod för sånt här, min kära sambo däremot! Han kan han.


För övrigt har söndagen bara varit söndag! 7 - åringen har varit på kalas och jag har tvättat.

På återseende  

//Lisa 

sol och kyla

Idag blev det en promenad i solen, på vissa ställen känns det som att våren är på väg medan det är riktigt kyligt på andra ställen.Så här ser kurvan ut, bmi ligger fortfarande på fetma men snart 🔜 snart...