Lördag den 26 september

I dagarna som var fyllde en liten flicka 1 år, den lilla flickan heter Alicia och är min brorsdotter. Min bror och Alicias mamma är inte längre ett par, vilket jag tycker är lite tråkigt eftersom de gått igenom en hel del tillsammans. Men det är inte något jag kan styra över. Alicia kunde dock inte få någon bättre mamma och jag är glad över att få vara en del i deras liv.
 
Vi åkte dit och gratulerade Alicia, fick massa go'fika och barnen lekte tillsammans. När vi åkte hem igen däckade gossarna i bilen 😂
 
 
Senare på kvällen kom storson med flickvän och firade S som blivit tonåring.
 
 
Mamman/svärmorn fick choklad, en triss och rosor som luktar fantastiskt gott 😏
 
TACK FAMILJEN FÖR ATT NI FINNS 💖

Ytterligare en vecka har gått

I fredags kom min tjänst ut på annons vilket känns fantastiskt skönt, nu är det 3 veckor kvar och på den tiden borde det dyka upp någon som vill ta över helt fantastiska elever.
 
Nu startar en ny fullspäckad vecka och jag kommer njuta av samhällskunskap på olika nivåer och i Geografi ska vi ut på exkursion, det är en av terminens höjdpunkter.
 
I går hade vi kalas för vår tonåring S 😄 Det kom 3 gäster av de bjudna vilket gör att man ibland frågasätter om kalas verkligen är något man ska fortsätta med. Kanske borde man lägga den tiden och energin på att göra något med familjen istället.
Fikat var gott iallafall.
 
 
Idag följde jag med min syster till Örebro för en shoppingrunda. Vi lunchade på  pacos i Mariebergs köpcentrum. Ibland är det väldigt skönt att bara få vara utan ungar. Och maten var god.
 
 Keep up the apperence.
 
//Lisa

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN

17 september 1978 föddes jag... Det betyder att jag fyller 37 år i år. 37 fyller man ju bara en gång i livet så jag firar stort med kakor av olika slag och ett glas rött.
 
 
Det här med födelsedag är inte riktigt min grej, det är klart att jag är tacksam för mitt liv och mina barn men uppväxtens födelsedagar var ju inte direkt #yippiekaayeey utan mer #letmedieplease. Vissa dagar i livet tänker jag mer på det tråkiga i livet, födelsedagen är en sån dag.
 
Men i morgon är en annan dag och då andas jag igen och minns det som är allra viktigast i livet.... LIVET