Mitt emellan två jobb

Ja... Det är så här det känns att vara utan arbete. Nu börjar ju jag på ett nytt jobb redan på måndag. Jag ser fram emot att testa på något nytt och framförallt få arbeta med yngre förmågor igen.
 
Jag har uppskattat att arbeta med vuxna det är en förmån men inte helt enkelt. Förra terminen var jag helt förstörd, jag hade stort bortfall och mycket energikrävande problem.
Den här terminen har jag haft fantastiska elever som bidragit till en härlig stämning i klassrummet. Mina problem den här terminen har mer varit på organisationsnivå, min hjärna behöver få tid för omställning när förändringar sker och det upplever jag att jag inte fick. Sedan så är det den här frågan om lärarlegitimationen är värt mer i lönekuvertet eller inte. 
Jag fick inte riktigt det jag upplevde att jag förtjänade så jag sökte två andra jobb.
Det första jobbet var på en mindre ort och en mindre skola och där hade jag fått betydligt mer betalt men det skulle bli längre att åka så jag tackade nej.
Det andra jobbet börjar jag på måndag, inga lektionsplaneringar, inga prov att rätta. Jag kommer att vara resurs och stödpedagog, det betyder närmare elever samtidigt som jag underlättar för ordinarie pedagog. Se upp i Kemisalen bara 😉 och idrott 😨😨😨
 
Nej då, det blir roligt tror jag.
 
På återseende.
 
 
Mina förra arbetskamrater kommer jag dock sakna till dödagar!  Tack för blomman!