Fredag

Tiden bara flyger iväg, jag borde verkligen skriva här oftare men dels har jag inget vettigt att skriva om och dels hinner jag inte.

I dag blev det frukostdejt med A vilket är ett trevligt brott i vardagen. Det blev också översvämning i tvättstugan så jag fick rensa avloppet vilket inte är ett lika trevligt avbrott i vardagen ;)

I morgon ska systersonen firas eftersom han fyller år, eftersom jag är en fruktansvärt kass moster har jag inte hittat något att köpa i födelsedagspresent än men jag kommer säkert på något.

Jobbet flyter på och nu är det snart maj vilket betyder slutspurt på terminen och det har gått oerhört fort. Maj är också månaden då vår nye chef tillträder, ska bli spännande att se ett rektorsbyte faktiskt.

Nu ska jag hämta liten som slipper fritids på fredagar än så länge eftersom jag jobbar 75%, efter semestern blir det 100 :)

Trevlig helg.

//Lisa

vänner

Det är något speciellt... när jag tänker efter så har jag faktiskt varit ganska ovänlig. Inte ovänlig som elak utan mer en person som inte har så många vänner.
 
Jag har ett fåtal som orkar kämpa sig kvar... Karin bl.a. hon är min allra bästa och "älsta" vän. Tyvärr ses vi allt för sällan men hon bor innerst i mitt hjärta.
 
för ett par helger sedan blev vi hembjudna på party hos Madde som var tillställningens födelsedag och hennes man Nicke. 
Idag skulle vi åka och lämna tillbaka lite kläder jag lånade till festen men vi tog en sväng förbi mc donalds och käkade en glass och vips så kom de som ett brev på posten.
Det är alltid så glatt att träffa er... 
Jag funderade på när vi möttes för första gången... var det när ni åkte runt och la flygblad i vår brevlåda för herbalife  (tror jag det var) eller var det i er lägenhet i Karlskoga?
Nåja... Jag är glad att ni finns i mitt liv....
 
Till härliga människor hör också Juha och Johanna... 
 
Ja fler finns men det kommer...
 
//Kärlek

April månad

Dagarna de bara rusar iväg, och nu är det sista lediga dagen i påskhelgen. Tredagarsvecka har jag att se fram emot från och med i morgon. Dock har jag ingen undervisning den här veckan.
 
I morgon har jag möte med de elever som ska göra s.k. prövningar i mina ämnen, på onsdag ska jag gå igenom alla elever och se om de gör de framsteg som krävs samt om det ska sättas in kompletteringar eller liknande på de uppgifter som hittills är klara. Samt försöka lägga in en växe till hos de som släpar i något moment.
På torsdag ska jag till Örebro på en nätverksträff, jag hoppas det kommer ge något, speciellt om gymnasiearbetet, som många av er vet så behöver man ha gjort ett arbete i gymnasiet för att få ut sin gymnasieexamen, hur ska vi som arbetar på komvux/vuxnas lärande eller hur man nu väljer att benämna det i din kommun förhålla osstill denna form av arbete?
 
Nåja, det har varit en välbehövlig ledighet och de stora frågorna får jag ta tag i i morgon.
 
Trevlig fortsättning på Våren.